Home Història del Club
Historia de CUCE Imprimeix Correu electrònic

PRESENTACIÓ

 

El Club Unió Ciclo-Esportiva Mollerussa neix amb un denominador comú : la bicicleta. Una màquina que permet a l’home una sèrie de sensacions diferents de les que sentiria anant a peu. L’home, amb la seva bicicleta, allarga les distàncies, o les fa més petites, segons  tingui més o menys art en utilitzar aquesta nova llibertat, totalment interior, de pensar i de sentir. És viure de manera diferent la relativitat del temps i de l’espai, aquesta molt real, per on passen permanentment les imatges del món, tot estimulant sense interrupció, les reflexions del ciclista.

Tanmateix es crea en una localitat amb una tradició esportiva reconeguda, on totes les iniciatives s’han esforçat en ésser valorades arreu i on totes han consolidat la seva tasca. Per tal motiu, fem extensible la nostra il·lusió a l’Excm. Ajuntament de Mollerussa i a tots aquells patrocinadors i col·laboradors  per dur a terme aquest projecte esportiu, i cercant el suport necessari perqué tots puguin gaudir d’aquest esport que és el ciclisme.

 

 

HISTÒRIA

 

Aquest club va ser fundat l’any 1995, inaugurat el dia 4 de Març d’aquest mateix any, amb el nom de  Unió Ciclo-esportiva Mollerussa Pla d’Urgell. Van ser un grup d’amics de Mollerussa i dels pobles de la rodalia, afeccionats a la bicicleta, els que van fer possible aquest projecte.

 

Es va començar  la primera temporada amb un total de 32 socis. La seu del club era una casa cedida per un dels socis al carrer Domenec Cardenal.

En aquest moment el club consta d’uns 75 socis i té la seu a l’edifici Sant Jordi de l’ Avinguda Canal, cedit per l’Ajuntament.

 

Des de la primera temporada fins a l’actualitat s’estan fent nombroses activitats, no sols pels socis del club sinó per a tots aquells amants de la bicicleta que hi volen participar.

 
 

Visites

Visites del contingut : 33767

Anuncis

Si estàs interessat a ser "patrocinador" o "col-laborador"del nostre club,posa't en contacte amb nosaltres a través de club@clubciclistamollerussa.com